Nejde mi pripojit k wifi
Ahoj, omlouvám se, pokud to už bylo zodpovězeno, ale prošla jsem docela dost dotazů a odpovědi na mě byly moc zmatené Takže prosím - jednejte se mnou jako s analfabetem. Zvládnu vše, ale potřebuju polopatistický návod.
Z ničeho nic mi doma nejde připojit k wifi.Když se připojím kabelem, funguje to, spolubydlícímu wifi funguje - chyba je jen u mě. Jinde se mi k wifi připojit daří. Síť doma vidím, můžu dát připojit, ale nepřipojí mě to - dlouho to načítá síťovou adresu a pak se nic nestane. Když jsem dala "opravit" dostala jsem informaci, že nelze dokončit načtení IP. Mám windows xp, 802.11n Wireless LAN Card, ovladač verze 3.1.8.1 (aktualizovala jsem ho včera, ale problém to nevyřešilo). Všechny klasický metody (restart routeru, zadání znova hesla...) vyzkoušeno. Jsem v zahraničí na studijním pobytu, takže je to pro mě opravdu hrozná situace, nedovedu si představit, že to španělsky řeším s nějakým technikem, navíc ani nevím, jestli je to chyba počítače nebo routeru nebo čeho...A mí spolubydlící neumí ani vypálit CD a nehodlají mi nijak pomoct.
Moc vám děkuju za případné rady!
Bára