Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

No dnes môj mobil asi definitívne ukončil svoju činnosť

Nefunguje mi jedna, nebo více webových stránek.
Poruchomat.cz

No dnes môj mobil asi definitívne ukončil svoju činnosť

Příspěvekod Návštěvník » úte srp 19, 2014 10:26 pm

No dnes môj mobil asi definitívne ukončil svoju činnosť. Mal na to vek (aj zranenia) ale jeho odchod bol náhly a nečakaný. Po zasunutí nabíjačky sa na tmavej obrazovke objavilo logo Nokia (ale displej sa nerozsvietil) a hneď do tej temnoty aj zmizlo. Takto to spravil dvakrát.. teraz už len leží na nabíjačke zrejme na smrteľnej posteli. Uvidíme či sa len nevybila baterka na smrť možno ešte naskočí. Ale faktom ostáva že potrebujem už nový mobil... Nad niečím pouvažujem.. dúfal som že keď si budem vyberať mobil tak stihne vyjsť N8 qwerty ale očividne budem musieť premýšľať nad niečím iným.
EDIT
takže mobil sa mi podarilo spojazdniť polhodinku po tom čo som napísal tento príspevok.. ešte si somnou hádam dačo tá N95ka prežije ... ako som zistil problém bol v nepriliehajúcich kontaktoch ktoré boli na baterke už dosť roztiahnuté.. zobral som veľmi tenký nôž a poohýbal som ich viac smerom k sebe aby lepšie dosadali ku kontaktom v telefóne.. heuréka pomohlo to.. navyše som vyriešil problém že sa mi stále kedykoľvek vypínal telefón.. teraz už aspoň viem prečo sa vypínal a ako tomu predchádzať
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v úte srp 19, 2014 10:26 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně webová stránka