Funguje mi internet, ale NEFUNGUJE PROHLÍŽEČ
Dobrý den, žádám o radu.
Už poměrně dlouho mám zásadní problém, který nejsem schopný vyřešit. Mám nový notebook - ASUS M50V series, Duo P8400, 4GB Ram. Zezačátku se tento problém nevyskytoval, teprve až asi po jednom měsíci tj. čtvrt roku zpátky zhruba.
Jde o to, že po spuštění počítače neurčitou dobu (někdy 5 minut, jindy zase půl hodiny) internet a všechny služby s ním spojené v pořádku fungují. Po té určité době ale najednou přestane fungovat PROHLÍŽEŠ (ne jeden - ale všechny - tj. mnou používaný Maxthon 2.1.4, IE i Firefox, u kterého je ještě jedna zajímavost - právě po uplynutí této doby je Firefox NESPUSTITELNÝ. Můžu na něj klikat jak chci, ale nedá se spustit, přičemž po startu počítače a do té doby s tímto není problém) přičemž všechny komunikační programy (ICQ, SKYPE) STÁLE FUNGUJÍ! Můžu si tedy bez problémů psát po icq, skype, ale ani jeden z prohlížečů nefunguje - tj. jde spustiti (vyjma toho Firefoxu) ale nevyužije připojení k internetu. DU METER mi ukazuje stále velmi nízké téměř nulové hodnoty, čili s internetem se prostě nic neděje... Veškeré problémy pak řeší zase RESTART, který kvůli tomu jsem nucen dělat třeba 10x denně i víckrát, což také počítači 2x nesvědčí...
Počítač jsem nechal projet několikrát NODem 32, dále používám Ad-Aware i Spy-bot. I po smazání veškerých (NEVIROVÝCH!) infiltrací problém stále není vyřešen...
Žádám tedy o pomoc, už si nevím rady.