Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Na této úrovni informací jsou všechny pokusy o radu jen ta

Nefunguje mi jedna, nebo více webových stránek.
Poruchomat.cz

Na této úrovni informací jsou všechny pokusy o radu jen ta

Příspěvekod Návštěvník » úte srp 19, 2014 10:34 pm

Na této úrovni informací jsou všechny pokusy o radu jen takové plácání. Pokud byl zpracován projekt, tak projektant měl asi představu jak to má fungovat. Co se tak tohoto projektanta zeptat? Z popisu tazatele na př. mě vyplývá, že teplota vody pro radiátory a podlahu je stejná a regulovaná trojcestným ventilem. Temostaty pro podlahu ovládají průtoky do topných hadů? Pak by ale nemohl průtokoměr ukazovat průtok při vypnutí termostatem. Nebo je to jinak? Velmi často se setkávám s velmi chybnými představami o možnosti regulace. Často bývá porušena hierarchie řídících úrovní. Nejnižší je regulace spotřebiče, vyšší úrovně mají za úkol pouze vytvořit podmínky pro činnost úrovně nižší. Regulace zdroje je na úrovni nejvyšší. Z tohoto pohledu doporučuji posoudit navrženou regulaci. F.O.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v úte srp 19, 2014 10:34 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně webová stránka