Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Nefunkcni

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Nefunkcni

Příspěvekod Návštěvník » čtv čer 19, 2014 10:36 pm

Nefunkcni nabijecka autobaterii
Potreboval bych poradit od nekoho kdo se vyzna v elektro. Dneska jsem po dlouhe dobe zjistil ze je baterka v prelude vybita tak jsem ju chtel dobit ale po pripojeni nabijecky (ktera mi doted fungovala bez problemu) se nic nedelo, zkontroloval jsem jistice, pak zasuvku, pak pojistku v celnim panelu a vse ok. Tak jsem sundal kryt a nic moc tam neni, jenom trafo, dalsi pojistka a nejakej bazmek prinytovanej vzadu na stene. Ta pojistka 15A ktera tam byla natvrdo priletovana, byla spalena (obrazky v priloze, foceno cihlou, sorry). Zkusil jsem najit nejaky problem ale nevim poradne kde co zmerit, nebo co hledat. Kdyz pojistku preletuju, po zapojeni do zasuvky samozrejme hned shori at uz je nabijecka pod zatizenim (pripojena k baterce) nebo ne.
Ma nekdo napad co s tim?
Nebo neresit, vyhodit a koupit jinou? (jakou)
Diky
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v čtv čer 19, 2014 10:36 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi