Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

A viděl jste pane někdy rozebrané to nové "video" za 1600

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

A viděl jste pane někdy rozebrané to nové "video" za 1600

Příspěvekod Návštěvník » stř čer 26, 2013 6:04 am

A viděl jste pane někdy rozebrané to nové "video" za 1600 ?? Já teda video za 1600 neznám, tak levný krám jsem neviděl, ale dokonce i ty dražší které se dnes prodávají, to jsou jednohubky, které můžete hned po záruce nacpat do popelnice! To Vaše staré video, které zatracujete, to má určitě ještě mechaniku uloženou v ocelové kostře, pohyblivé části v ložiskách nebo teflonových pouzdrech. viděl jste jak jsou sprasené ty nové stroje ? Celá mechanika nasázená na jednu plastovou destičku, žádná pouzdra, žádná ložiska, jen sprostě vyvrtané díry a v nich se točí kolečka. Po roce už jsou ty díry oválné a video se jen klepe už aby skončila záruka a mohlo dosloužit. Vůbec pane nemáte představu, jaké šmejdy se prodávají. Rozhodně si myslím, že opravit za pár stovek staré video je lepší investice nežli ty prachy nacpat do chřtánu výrobci laciných zmetků.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v stř čer 26, 2013 6:04 am
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi