Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Dále si myslím

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Dále si myslím

Příspěvekod Návštěvník » stř čer 26, 2013 1:51 am

Dále si myslím, že jestli jsem něco schopný opravit, tak je to závada mechanická a nebo provést úpravu, jak se bez funkce, která je porušena, obejít.
Ani nemáte představu, jak hluboce se mýlíte. Mechanika videa je moc složitá a choulostivá věc. Nemáte ani tušení, jak maličko jí stačí aby Vám definitivně "podala ruku". Ty věci co jste objevil, jak poslat výtah kazety dolů i bez kazety atd, to jste si jen nasimuloval ošizení jednoho nebo dvou čidel, která hlídají kde je kazeta. Těmi snímači a čidly je ale video prošpikované, je jich tam poněkud moc a jejich výstupy jsou vzájemně provázané, propojené, a musí přesně ladit, stejně tak jako musí přesně ladit pohyb koleček a táhel mechaniky. To je právě důvod, proč na servis videí je nutná dost velká specializace a ne každý opravář domácí elektroniky umí dobře opravit i video. Pan Petr to pane umí, a velice dobře, a jestli Vám on píše, že to máte nechat odborníkovi, velice dobře ví co mluví!
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v stř čer 26, 2013 1:51 am
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi