Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Docela bych si rozmyslel

Nejde mi auto, nejde mi nastarovat
Poruchomat.cz

Docela bych si rozmyslel

Příspěvekod Návštěvník » ned čer 30, 2013 12:42 pm

Docela bych si rozmyslel, jestli vám stačí jen černobílá tiskárna a laserová, protože k té tiskárně, kterou jsi uvedla stojí náplň 2.322 Kč (
Kód Vybrat vše
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
) a vydrží na cca 2.500 stránek.
Kdybys chtěla opravdu laserovou, tak bych možná koupil spíš tuhle HP LaserJet M1132 (
Kód Vybrat vše
), protože má levnější náplň. Stojí 1.572 Kč - značková (
Kód Vybrat vše
), neznačková, tedy od Alzy 1.029 Kč, obě vydrží na tisk cca 1.600 stránek.
K těm náplním nutno upozornit, že pokud si koupíš neoriginální náplň, nebo si ji necháš doplnit, tak se na tiskárnu nevztahuje záruka.
Ještě něco napíšu o inkoustových tiskáren, jen Ti zde upozorňuji, že je potřeba tisknout alespoň jednu stránku do měsíce (např. černě napsaný text a barevný obrázek, pokud tiskárna má barevný toner, což je dnes v inkoustových asi všude).
Jako inkoustovou tiskárnu bych pro vás doporučil tiskárnu HP Photosmart 5510 e-All-in-One, strojí 1.499 Kč (
Kód Vybrat vše
). Co se týče náplní, tak výhodou je, že každá barva se prodává samostatně, což znamená úspory v tom, že pokud byste měli barevnou náplň v jednom (tedy žlutou, modrou a červenou barvu v jednom), tak kdyby došla modrá barva, už bys byla (sama) nucena koupit novou celou barevnou náplň, takže ještě jednou - u toho je výhoda, že modrou, červenou a žlutou prodávají zvlášť. Samozřejmě, že i černou prodávají zvlášť. Teď k těm barvám
- Černá 209 Kč - cca 250 stran; popřípadě větší 413 Kč - cca 550 stran.
- Modrá, žlutá, červená (každá zvlášť) 192 Kč - cca 300 stran, větší 385 Kč - cca 600 stran.
Sám můžu potvrdit, že tiskárny a skenery HP jsou u mě bez problému. Zatím se mi nestalo, že by se něco porouchalo. U těch HP (ale myslím si, že to umí i jiný značky) je také výhoda, že tam jde nastavit kvalita tisku, tzn. že když dáš méně kvalitní tisk, tak ušetříš barvy.
To je asi tak o tom všechno, když tak napiš sem, kdybys se na něco chtěla zeptat ještě ;-). A ještě když tak sem napiš, jakou tiskárnu ses tedy rozhodla koupit.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v ned čer 30, 2013 12:42 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde a nejede mně automobil