Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Takže jsem to snad prošťouchnul

Nefunguje mně aplikace, program. Nelze spustit, nelze nainstalovat apod.
Poruchomat.cz

Takže jsem to snad prošťouchnul

Příspěvekod Návštěvník » pát led 09, 2015 11:24 am

Takže jsem to snad prošťouchnul ...
1) Mikrofon je paradoxně ovládán přes Audio OUTPUT (!), ne jak by člověk čekal přes Input ... normálně si v tom ovládacím softu na kartě Směšovač klikněte na ikonu klíče pod "Přehrát" a v okně Sada nástrojů směšovače si pozapínejte "In" vstupy - teda hlavně
Rear Green In
Rear Pink In
Front Green In
Front Pink In
... nezapomeňte zaškrtnout "Rozšířené ovládací prvky" pro zobrazení zesilování mikrofonu a dejte OK
Teď byste měli v horní liště (Realtek HD Audio output) vidět ty IN vstupy - pokud je nevidíte, proklikejte se na ně šipkama v pravém spodním rohu lišty ...
Vedle "mute" (toho tlačítka s repráčkem) pod každým sliderem by se vám mělo objevit tlačítko se dvěma tečkama, přes které se dostanete k rozšířenému nastavení (zesílení mikrofonu)
2. Už to tady někdo psal, ale přece - v dolní liště (Realtek HD Audio Input) zapněte mute na všech kanálech, kromě mikrofonu ...
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v pát led 09, 2015 11:24 am
Návštěvník

Zpět na Nejde mně jakýkoliv program