Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Na vaše otázky jsem odpovědět nemohl protože to ani nejde

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Na vaše otázky jsem odpovědět nemohl protože to ani nejde

Příspěvekod Návštěvník » čtv čer 27, 2013 11:41 pm

Na vaše otázky jsem odpovědět nemohl protože to ani nejde což jsem už napsal. Nechtěl jsem se Vás v žádném případě nijak dotknout, možná byla má odpověď trochu příkrá ale na druhou stranu byla upřímná a jinak poradit prostě neumím. Tohle co píšete mě ale skutečně dostalo protože videorekordér za 1600Kč jsem nenašel ani v žádném levném internetovém obchodě, když už tak minimálně vždy od 2000Kč výše. Nebudeme se ale přít o několik stokorun, klasická videa na videopásky se již stejně stávají minulostí a za krátkou dobu z trhu postupně zmizí, v některých zemích se již tak stalo. Současné technologie se ubírají zcela jiným směrem. Je zde pouze otázka co se vyplatí více, zda koupit nekvalitní "střep" za 2000 a nebo investovat například 600 do opravy kvalitního stroje který by pak mohl ještě sloužit velmi dlouho.
Ono záleží na úhlu pohledu, jsou totiž lidé kteří mají k přístrojům které jim dlouho sloužily určitý vztah a jsou ochotni do nich nějakou tu korunu investovat i bez ohledu na nízkou cenu nového přístroje. Možná to jsou podle vás blázni ale mohu vás ubezpečit že kromě nostalgie je v tom také trocha přemýšlení. Jak dlouho vám to JVC sloužilo? Určitě to nebyly dva roky ale bylo to mnohem mnohem déle. Pokud se domníváte že stejně dlouhou dobu vám bude sloužit některá z těch čínských "dětských hraček" které se prodávají za supervýhodnou cenu tak budete velmi zklamán jelikož tyhle výrobky většinou nepřežijí ani tu vychvalovanou dvouletou záruku. Servis na ně často zajištěn vůbec není, až se vám to supervýhodné video rozbije například za dva roky před koncem záruky tak se může stát že vám vrátí peníze protože v té době už jej nebudou moci ani vyměnit za nový přístroj jelikož již žádné na trhu nebudou existovat. Pak už si své videonahrávky nebudete mít na čem přehrát.
Já osobně bych si nic takového nikdy nekoupil, mám ještě poctivý přístroj za který jsem kdysi dal z dnešního pohledu neuvěřitelných 18tisíc a stále slouží ke 100% spokojenosti. Opravě se samozřejmě také nevyhnul ale byla to naprostá maličkost protože ten přístroj je vyrobený poctivě a z poctivých materiálů. Možná jsem blázen ale kdyby mě dnes na něm odešla například videohlava (originál stojí cca 5tisíc) tak bych bez váhání investoval do jejího nákupu a výměny než abych si koupil některou čínskou atrapu co se nyní prodávají. Současné nízké ceny nejsou náhodné, ceny energií ani materiálů pokud vím v posledních letech neklesly ale trvale stoupají takže jestli je někdo schopen vyrobit výrobek za tak nízkou cenu pak to logicky musí být na úkor kvality. A jelikož jsem tyto přístroje dlouhá léta opravoval a znám je tedy i zevnitř, tak vím velmi dobře o čem mluvím. Ať už pokud jde o provedení a kvalitu starších a současných přístrojů tak i pokud jde o to co jsem psal o amatérském zásahu do přístroje který končí mnohem častěji spíše jeho větším poškozením než úspěchem. Je to ale každého věc, napsat jsem to však musel.
**** Petr ****
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v čtv čer 27, 2013 11:41 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi