Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Začnu s barvami

Nejde mi auto, nejde mi nastarovat
Poruchomat.cz

Začnu s barvami

Příspěvekod Návštěvník » ned čer 30, 2013 12:56 pm

Začnu s barvami. Představ si to asi takhle Máš 2 barvy - černou a barevnou, při čemž, barevná obsahuje 3 barvy - modrou, žlutou, červenou. Pokud ovšem spotřebuješ jako první např. modrou barvu, tak už Ti to nebude tisknout hezky barevně a budeš donucen (ne tiskárnou, ale sám) si vyměnit celý barevný inkoust.
Pokud budeš mít 4 barvy po jednom - černá, modrá, žlutá, červená, tak vyměníš jen příslušnou chybějící barvu.
Dále pokud si budeš chtít doplňovat barvy, tak jsou 2 možnosti. Buď si koupíš originální nové barvy, necháš si je doplnit nebo si koupíš neoriginální barvy. Cenový rozdíl mezi tím je docela velký.
Ale přináší to také jednu nevýhodu. Pokud si ty barvy necháš doplnit či koupíš si neoriginální barvy, nevztahuje se na tiskárnu záruka v případě poruchy.
Sám používám jen originální barvy.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v ned čer 30, 2013 12:56 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde a nejede mně automobil