od Návštěvník » pát čer 28, 2013 5:27 am
Pane Petr děkuji za odpověď byťsi ne na otázky. Pravidla fora jsem četl a zřejmě pochopil jinak. Nemá to být forum pro profesionály, ale lidi obyčejné, kteří si vzájemně pomáhají. Hledám forum, kde by mi poradil někdo s opravou, protože peníze do opravy nebudu dávat a hlavně, když se to nepodaří opravit, tak to prostě vyhodím. Přistupuji k tomu s filosofií, že každá věc je fantasticky složitá, pokud její funkci nepochopíte. Dále si myslím, že jestli jsem něco schopný opravit, tak je to závada mechanická a nebo provést úpravu, jak se bez funkce, která je porušena, obejít. A hlavně, když to s pomocí kolegů, kteří jsou na vyšší úrovni znalostí nespravím, tak se nic neděje, jen mi to přijde škoda se nepokusit. Ale když si přečtu v nabídce, že nové video s dvouletou zárukou stojí nové 1 600 Kč, tak jen blázen by staré video dal do opravny. Takže po vaší odpovědí vidím, že tu nejsem správně, budu hledat na internetu jinde, protože administrátor by mě moji snahu nejspíš stejně zatrhl. I tak děkuji, s pozdravem KaraAlfons
Naposledy oživil Anonymous v pát čer 28, 2013 5:27 am