Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Článek mě pobavil Autor článku se zmiňuje o tom

Nefunkční androidové i veškeré ostatní mobilní aplikace, nebo operační systémy.
Poruchomat.cz

Článek mě pobavil Autor článku se zmiňuje o tom

Příspěvekod Návštěvník » pát čer 28, 2013 7:55 pm

Článek mě pobavil
Autor článku se zmiňuje o tom, že lednice ušetří i desetitisíce za takové či onaké období Ptám se ale, zdali i lednice takové období vydrží Dnes když přijdu do obchodu, tak mi ihned s koupí vnucují nadlimitní záruky až na 5!!let, takže úsměvné je, když se člověk rozhoduje ne podle žravosti, ale podle výrobku samotného - dílenského zpracování. Poslední dobou trpí všechny značky (i ty hodně kvalitní) mouchami - plasty uvnitř lednic či mrazáků. Dělají je tak schválně "papírové" jen proto, aby si je člověk musel za tisícovku dokoupit? Jinak osobně mám odzkoušeno Vestfrost a Whirlpool, ale ono to dneska není tak o značce, ale spíše o výrobní řadě a nakonec dané lednici. Od známých prodavačů mám, že % reklamovatelných je i u těch dobrých a osvědčených značek na 5%, pak se to už jen zvyšuje.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v pát čer 28, 2013 7:55 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde android, nejdou mobilní aplikace