Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

POMOC - nefunkční imobilizer

Nefunkční androidové i veškeré ostatní mobilní aplikace, nebo operační systémy.
Poruchomat.cz

POMOC - nefunkční imobilizer

Příspěvekod Návštěvník » ned čer 30, 2013 2:38 am

POMOC - nefunkční imobilizer!
Prosím, máte někdo nějakou radu jak řešit následující problém? Při návratu z dovolené začal "zlobit" imobilizér u Fiat Ducato 1,9 TD, r.v. 1997 - po vypnutí motoru (u pumpy) při pokusu o opětovné nastartování nezhasla kontrolka "CODE" odblokování imobilizeru a motor nešel nastartovat - nedostával asi naftu. Po cca 15 minutách odpočinku (chladnutí?) už kontrolka zhasla ihned a motor naskočil. To se opakovalo několikrát, vždy se stejným průběhem. Domníval jsem se (jako naprostý laik na dieslové motory), že je nějaký problén s přehřátím, byly to horké dny. Po návratu domů (naštěstí až zde jsem začal řešit, co s tím. Jedna z rad byla odstranit imobilizér, že to bude nejjednodušší. Je to názor diskutabilní - případná krádež auta atd. Ale ať už se rozhodnu pro cokoliv, problém se vyhrotil - cca před třemi týdny jsem musel auto jen přemístit kvůli blokovému čištění - start bez jakýchkoliv problémů. A teď při pokusu o odjezd na víkend najednou, zničehonic, i při studeném motoru, kontrolka nezhasíná a start je tudíž nemožný. Tím jsem se dostal do prekérní situace - auto stojí na parkovišti a není jej možné ani odvézt do servisu, jedině odtahovkou.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Je možné nějak svépomocí imobilizér vyřadit buďto definitivně nebo alespoň abych mohl dojet do servisu? Prosím o radu a předem za ně děkuji. Standa-S2
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v ned čer 30, 2013 2:38 am
Návštěvník

Zpět na Nejde android, nejdou mobilní aplikace