Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Takže po vaší odpovědí vidím

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Takže po vaší odpovědí vidím

Příspěvekod Návštěvník » úte čer 25, 2013 9:48 pm

Takže po vaší odpovědí vidím, že tu nejsem správně, budu hledat na internetu jinde, protože administrátor by mě moji snahu nejspíš stejně zatrhl. I tak děkuji, s pozdravem KaraAlfons
Ale kdepak, byl jste tu správně, jen jste měl nesprávné očekávání. Kolega Vám velice správně a kvalifikovaně odpověděl a myslím že vám i velmi dobře poradil. Potíž je v tom, že Vy jste nechtěl slyšet dobře míněnou radu, Vy chcete slyšet jak si svoje video zlikvidovat. No a to Vám tady opravdu nikdo neporadí . Na internetu ani nehledejte, to co hledáte nemáte šanci najít, protože takový génius není, který by Vám dokázal na dálku poradit kde co ohnout, přihnout, podržet a stisknout aby jste s tím něco udělal. Takhle se opravdu video opravit nedá!! Pokud jde o to že by Vám Vaši snahu na tomto fóru administrátor zatrhnul, tak i to je myslím špatně, nevěřím že Vám to tady někdo zatrhne (pokud ovšem zůstane debata v mezích slušnosti).
No, pěkně jsem se koukám rozkecal. Omlouvám se za délku příspěvku a na závěr znovu opakuji - PetrK Vám poradil naprosto správně a plně s ním souhlasím. Dle mého opravit to může pouze a jedině odborník a ten by měl i rozhodnout o tom, zda má oprava smysl, protože jen odborník správně posoudí stupeň opotřebení mechaniky a možnosti renovace do rozumného stavu, s rozumnou dobou další životnosti za rozumný peníz. Zákazník, tedy ten, kdo to všechno na konci zaplatí, ten by měl pak jen podle své peněženky posoudit, zda do té opravy bude ochotný investovat nebo ne. Já osobně tvrdím jednoduchou věc - pokud se cena opravy vejde co ceny nového videa, vyplatí se opravit starý přístroj, protože je určitě mnohem kvalitněji vyrobený nežli ten nový krám na jedno použití, který vám prodá hypermarket. Ale berte tohle jen jako názor starého televizáka, který sice 35 let opravuje televize, ale video "viděl z rychlíku". (a nic na tom nemění ani to, že jsem dokonce po revoluci dva roky videa i opravoval)
Jirka
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v úte čer 25, 2013 9:48 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi