Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Samovolné

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Samovolné

Příspěvekod Návštěvník » úte led 14, 2014 10:55 pm

Samovolné vypínání notebooku při vypalování CD
Ahoj, mám takový problém, mám asi rok starý notebook ASUS. Nikdy jsem moc nevypalovala, teď asi po třetí na tomto pc a stalo se mi, že se mi sám od sebe během vypalování vypnul... Je to porucha? Před týdnem jsem ho zapla a začala vypalovat film a vše bylo ok, ale včera se mi stalo, že jsem ho měla zaplý celý den a pak jsem chtěla vypálit cd, asi po 12% se začal hodně větrat a vypnul se sám, zkusila jsem to znovu a znovu se vypnul... tak jsem ho vypla, vychladnul a pak bez problému vypálil... Je to porucha a nebo je to normální, že se třeba přehřál a sám od sebe vypnul? Jen se mi nezdálo, že by nějak vařil, byl teplý, ale jindy je teplejší a běží klidně dál... Nebo mají taky nějakou pojistku proti přehřátí. Nevím co s tím, jestli jít reklamovat a nebo je to ok, stalo se vám to taky? děkuji
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v úte led 14, 2014 10:55 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi