Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Notebook - nefunguje volání (Skype

Nefunguje mně nastavení modemu, nebo nastavení wifi
Poruchomat.cz

Notebook - nefunguje volání (Skype

Příspěvekod Návštěvník » stř led 15, 2014 12:51 pm

Notebook - nefunguje volání (Skype, ICQ)
Dobrý večer,

mám problém s notebookem. Nefunguje mi volání. Původně jsem myslela, že problém je ve Skypu, ten jsem ale odinstalovala a znova nainstalovala a stále nic. Pak jsem zkusila ICQ a stejný problém.
Probíhá to takto - zavolám někomu, dotyčný to zvedne a v ten moment se to zavěsí, to samé, když někdo volá mě. Netuším v čem je problém, googlovala jsem, ale vůbec tomu nerozumím a stejně mi to moc nenašlo. Všichni jsou teď nějak zaneprázdněni, tak nevím kdo by mi mohl pomoct. Před tím jsem volala bez problémů.
Dostala jsem akorát radu, zkontrolovat, zda je zaplý mikrofon, ten jsem našla a je u něj zelená fajfka, tak usuzuju, že je.
Třeba se tu najde nějaká hodná duše, která tomu rozumí více, nebo mě navede na web, kde toho najdu víc. Potřebovala bych to co nejrychleji zprovoznit.
Děkuji.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v stř led 15, 2014 12:51 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně wifi