Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Tak

Nefunguje mi jedna, nebo více webových stránek.
Poruchomat.cz

Tak

Příspěvekod Návštěvník » pon lis 11, 2013 1:23 pm

Tak. Především bych oslovil firmu která prováděla rekonstrukci a požadoval po ní nápravu. Přesně jak stojí ve smlouvě o dílo že. No, zpátky na zem. Vybrána byla nejlevnější firmy, bez smlouvy a dokladu. Teď neberou telefon. No nic. Zeptám se v diskusích. Určitě se najde hodnej elektrikář, který mu zadara poradí, jak mám ty tři drátky bez zkoušečky zapojit. Sakra. Nikdo nechce poradit. Copak nevědí, do kterého drátu vede elektrika od těch svých PC? Alespoň nějakou cenu, aby mě pozvanej elektrikář nenatáhnul. Taky nic? proč? Protože cena se bude odvíjet od stupně blbosti předešlé firmy, která tam zřejmě udělala nějakou botu.
Neberte tento příspěvek ve zlém, ale jako inspiraci a rovnou si pozvěte elektrikáře. JInak vám zůstane jen varianta se vzduchovkou
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v pon lis 11, 2013 1:23 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně webová stránka