Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Proč

Nefunguje mně mobilní telefon, tablet, čtečka apod.
Poruchomat.cz

Proč

Příspěvekod Návštěvník » stř led 01, 2014 7:56 pm

Proč mi při zapnutí ledničky zatuhne ve Windows WM player?
Na jedné straně mám laptop + externí reproduktory v zásuvce. Na stejném okruhu zásuvek je připojená také lednička. Téměř vždycky když se tahle lednička vypne nebo zapne tak v počítači totálně zatuhne softwarový přehrávač hudby (windows media player 11). Jednou se mi to samé stalo, když jsem zapnul lampičku, ale většinou to reaguje jen na tu ledničku (ale taky ne vždycky jen v 80% případů).
Je to nový byt (a novostavba), takže nevím jaké jsou tu rozvody. Počítač jsem měl dřív jinde a nic takového se nikdy nedělo. Jediné co se změnilo je nová lednička a tyhle nové rozvody.
Aby to bylo ještě záhadnější - pořídil jsem si přepěťovou ochranu (už dřív, ale doufal jsem, že by mohla vyřešit tenhle problém). Je to výrobek od firmy Logo - který má jednu hlavní zásuvky a pět zásuvek "pomocných" kde v jednom režimu, když se vypne přístroj zapojený v hlavní zásuvce tak se vypne napájení těch pomocných, v tom druhém to funguje normálně jako přepěťová ochrana. Každopádně nevydržela ani týden a hlavní zásuvka přestala jít (ty pomocné šly normálně), ale signalizace se tvářila, že se nic neděje. Dal jsem ji na reklamaci, vyměnili ji za novou, ale ta se obratem rozbila také.
Navíc ani přepěťová ochrana to neřešila, přehrávač v počítači se vypíná i tak. Nevím vůbec, kde mám hledat problém. Zavolal bych elektrikáře, ale nevím, co mu mám vlastně říct, jestli na mně nebude koukat jako na blázna... může být chyba v ledničce? V rozvodech? O co by mohlo jít?
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v stř led 01, 2014 7:56 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně mobilní telefon, tablet