Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Špatná

Nefunguje mně aplikace, program. Nelze spustit, nelze nainstalovat apod.
Poruchomat.cz

Špatná

Příspěvekod Návštěvník » úte pro 30, 2014 2:35 pm

Špatná zkušenost s lednicí Gorenje
Každý z nás určitě někdy řešil nebo bude řešit, jakou si má koupit lednici. Kdysi (před 4 lety) jsme taky řešili takovou věc a nevybrali dobře. Ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost, abyste se pak někdo nedivil jako my. Pořídili jsme si lednici Gorenje RK4265W za 9000,– Kč. Tenkrát pro nás byla rozhodující hlavně cena kromě kvality, rozměrů a vzhledu. Lednici jsme umístili do první předsíně, kde se místnost nějak nepřetápěla, aby tam lednice měla dobré podmínky. Po pár měsících popraskaly takové plastové násadky na skleněných policích, které vlastně drží police v lednici.
Když jsem volala do firmy Gorenje, překvapila mě jejich ´ochota´. Na popraskané lišty se prý nevztahuje záruka a především je to chyba způsobená mým zacházením – informovala mě hned paní (asi jasnovidka) po telefonu. Ona pý má také lednici Gorenje a je s ní naprosto spokojená. Doporučila mi koupení čtyř nových polic (kus kolem 500,– Kč). Samotné lišty se prý nedají dokoupit. Když jsem to odmítla a chtěla nadřízeného, ještě měla nemilé komentáře, ale přepojila mě. Nadřízená mi ´dovolila´ zakoupit pouze lišty. Ty jsme vyměnili a ejhle, za měsíc byly popraskané znova. Krom toho nefunguje příliš dobře automatické odmrazování chladničky a z košíčků v mrazáku neustále padá plastová přední část, za kterou se šuplík při otvírání drží.
Chvíli po skončení záruky, začala být lednice hlučná a je celkem často nutné odmrazovat mrazák. Takže už po čtyřech letech se musíme podívat po jiné lednici.-( Navíc v jednom obchodě nám řekli, že Gorenje patří do spodní kvality lednic.
I když mě zklamala lednice jako taková, mnohem více mě zklamal přístup zaměstnanců firmy, která lednice vyrábí nebo prodává. Už dávno nějak neplatí, náš zákazník, náš pán. Máte někdo podobnou zkušenost?
Tak přeji hodně zdaru a šťastnou ruku při výběru lednice.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v úte pro 30, 2014 2:35 pm
Návštěvník

Zpět na Nejde mně jakýkoliv program