Poruchomat.cz
Skrýt reklamu

Ahoj

Nefunkční androidové i veškeré ostatní mobilní aplikace, nebo operační systémy.
Poruchomat.cz

Ahoj

Příspěvekod Návštěvník » stř led 01, 2014 7:29 am

Ahoj,
manželce se také povedlo upustit sklenici s medem na sklokeramickou desku. Odštípl se asi 1 cm a deska praskla téměř na protější konec. Řekl jsem si, že jí zkusím slepit, nová deska s vařiči je za cca 4000 Kč a nové sklo téměř za to samé. Vzal jsem klasickou pryskyřici Epoxy 1200, acetonem vyčistil styčné plochy trhliny. Tvrdidla jsem dal o trochu více aby to rychleji schnulo, 100/9 pryskyřice/tvrdidlo P11 hmotnostně. Ulomený kus desky jsem zatížil závažím, aby se nehla. Po dvou dnech tuhnutí jsem opatrně pustil jednu i druhou plotnu, přes které šly trhliny. Expoxy se vypálil jenom nad vařičem. Po dvou týdnech ostrého provozu deska stále drží. Teplota 120C je prakticky pouze nad infračervenou plotýnkou, zbytek drží bezproblémů epoxy. První týden je vypalování pryskyřice lehce cítit. Silikon by teplotu nad plotýnkami asi vydržel, deska však nebude dost tuhá. Leda jí přilepit silikonem i po okraji. Držím palce s podobnými opravami, chce to pečlivost.
Poruchomat.cz

Naposledy oživil Anonymous v stř led 01, 2014 7:29 am
Návštěvník

Zpět na Nejde android, nejdou mobilní aplikace